• Skridsikring af gangveje

  • Skridsikring af gangveje
  • Skridsikring af gangveje
  • Skridsikring af gangveje

Hvorfor skal jeg sikre gangveje?

Gangveje er ofte områder hvor der færdes mange folk i mange timer dagligt, da de forbinder to eller flere lokationer.

Gangveje findes indenfor alle brancher, som f.eks. på offentlige arealer, parker, engområder og byggerier, i fabrikker og produktions virksomheder, på olie, gas og vind lokationer, på skibsdæk etc. De kan være udført i mange forskellige materialer, såsom: beton, dørkplader, ristværk, træ mm. Alle disse materialer har dog det til fælles, at de bliver meget glatte, når de bliver våde.

Derfor er det også vigtigt at undgå glide-, snuble- og faldulykker på disse arealer.

Beton gulv

Et glat betongulv sikres effektivt med walkway covers som er 3 mm glasfiber plader med indlejrede silicium sten i overfladen. Vi anbefaler at man skruer pladerne ned i betonen med undersænkede skruer. Det kan anbefales at lægge en montagefuge som lyd membran. Profilerne leveres i mål og farve efter ønske.

Alternativt vil man kunne skridsikre beton gulv med en gummi måtte med skridsikker ’asfalt’ lignende overflade. Denne løsning vil være optimal hvis skridsikringen ikke skal være permanent eller hvis der også er behov for en ryg aflastende ergonomisk effekt.

Dørkplade

En stålplade med et rillet mønster giver sjældent en effektiv beskyttelse mod at være glat. Derfor vil en dørkplade gøres skridsikker ved at skrue walkway covers ovenpå. Også på dørkplade vil det være en god ide at påføre en monteringsfuge under profilet for at dæmpe eventuel støj. For at retnings anvise vælger nogle virksomheder at lægge vores skridsikre plader i et ’fortovs-mønster’ for samtidig at angive hvor man ønsker færdslen skal foregå. Der bør maksimalt være 20 cm mellem profilerne, der lægges på tværs af retningen, for at sikre at en fod altid har fat i sikkert underlag.

Stålriste, aluriste eller perforeret plade

Der findes mange typer skridsikre stål riste og plader. Fælles for dem er dog at de efter kort tid bliver slidt runde hvor de skulle være skrid sikre. Dertil kommer at disse riste bliver glatte i våd tilstand.

Vi anbefaler enten at benytte vores glasfiber rist, der er permanent antiskrid sikret med indlejrede sten i overfladen, eller at lægge vores skridsikre plade ovenpå risten eller pladen på de udsatte steder. Ligesom ved trapper monteres disse med vores monterings sæt hvor en special clips spændes op i mod risten nedefra med en undersænket bolt.

Undgå fald med skridsikre plader

Gangveje bliver meget glatte, når de er våde, og det kan forårsage ulykker. Heldigvis har Real Safety et bredt udvalg af anti-slip løsninger til alle typer overflader, der er hurtige og nemme at montere, når ovenstående instruktioner følges.

Der fås også mange forskellige farver med eller uden tekst/piktogrammer at vælge imellem. Derudover skærer vi også gerne plader til efter ønske. Real Safety kan levere løsninger til nybygninger eller være behjælpelig med at opgradere det I har. Tjek vores forskellige skridsikre løsninger til gangveje nedenfor.

Læs om sikkerhedsområdet Gangveje.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu