• Skridsikring af gangveje

  • Skridsikring af gangveje
  • Skridsikring af gangveje
  • Skridsikring af gangveje

Hvorfor skal jeg sikre gangveje?

Gangveje er områder, der bruges dagligt. Disse steder er arealer der forbinder, og dermed benyttes ofte.

Der er mange forskellige typer gangveje som tjener vidt forskellige formål. De kan være på offentlige arealer, i fabrikker, offshore på platforme eller på skibsdæk. Disse forskellige formål benytter forskellige materialer som beton, ristværk, træ mm. Alle disse materialer har det til fælles, at de er meget glatte at færdes på, når de bliver våde.

Du bør sikre disse gangveje for at undgå glide- og faldulykker.

Beton gulv

Et glat betongulv sikres effektivt med walkway covers som er 3 mm glasfiber plader med indlejrede silicium sten i overfladen. Vi anbefaler at man skruer pladerne ned i betonen med undersænkede skruer. Det kan anbefales at lægge en montagefuge som lyd membran. Profilerne leveres i mål og farve efter ønske.

Alternativt vil man kunne skridsikre beton gulv med en gummi måtte med skridsikker ’asfalt’ lignende overflade. Denne løsning vil være optimal hvis skridsikringen ikke skal være permanent eller hvis der også er behov for en ryg aflastende ergonomisk effekt.

Dørkplade

En stålplade med et rillet mønster giver sjældent en effektiv beskyttelse mod at være glat. Derfor vil en dørkplade gøres skridsikker ved at skrue walkway covers ovenpå. Også på dørkplade vil det være en god ide at påføre en monteringsfuge under profilet for at dæmpe eventuel støj. For at retnings anvise vælger nogle virksomheder at lægge vores skridsikre plader i et ’fortovs-mønster’ for samtidig at angive hvor man ønsker færdslen skal foregå. Der bør maksimalt være 20 cm mellem profilerne, der lægges på tværs af retningen, for at sikre at en fod altid har fat i sikkert underlag.

Stålriste, aluriste eller perforeret plade

Der findes mange typer skridsikre stål riste og plader. Fælles for dem er dog at de efter kort tid bliver slidt runde hvor de skulle være skrid sikre. Dertil kommer at disse riste bliver glatte i våd tilstand.

Vi anbefaler enten at benytte vores glasfiber rist, der er permanent antiskrid sikret med indlejrede sten i overfladen, eller at lægge vores skridsikre plade ovenpå risten eller pladen på de udsatte steder. Ligesom ved trapper monteres disse med vores monterings sæt hvor en special clips spændes op i mod risten nedefra med en undersænket bolt.

Undgå fald med skridsikre plader

Gangveje bliver meget glatte, når de er våde, og det kan forårsage ulykker. Heldigvis har Real Safety et bredt udvalg af anti-slip løsninger til alle typer overflader, der er hurtige og nemme at montere, når ovenstående instruktioner følges.

Der fås også mange forskellige farver med eller uden tekst/piktogrammer at vælge imellem. Derudover skærer vi også gerne plader til efter ønske. Tjek vores forskellige skridsikre løsninger til gangveje ved at klikke på de respektive poster nedenfor og begynd at forebygge mod glide- og faldulykker.

Læs om sikkerhedsområdet Gangveje.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Real Safety

Auktionsgade 30
DK-6700 Esbjerg

Tlf. +45 26 11 44 66
realsap@realsap.com

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Get a FREE sample box!

Do you want to make sure you order the right solution for your challenges or do you have a customer you want to introduce to our solutions? Please fill out the form below and get a free sample box – without any obligation.


This information is used ONLY to contact you regarding the sample box you order.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu