• Skridsikring af reposer

  • Skridsikring af reposer
  • Skridsikring af reposer

Hvorfor skal jeg sikre reposer?

Reposer er tit placeret i områder, der udsættes for forskellige væsker som vand, fedt, olie osv. Disse væsker vil hurtigt og nemt gøre overfladen glat og dermed også farlig at gå eller arbejde på.

Desuden er reposer normalt placeret ved siden af eller i nærheden af maskiner, hvilket betyder, at folk står på dem i længere tid, mens de arbejder. Dette kan hurtigt blive en ubehagelig og på sigt smertefuld oplevelse afhængig af det materiale, platformen er lavet af.

Real Safety’s skridsikre riste løser begge problemer. Vores fiberriste har høj friktion, som ikke kun er sikker, men også ergonomisk. Dette gør det meget lettere og sikrere for medarbejderen at stå op i længere tid uden ubehag.

Eksisterende reposer (plade eller gitterrist)

På eksisterende repos hvor man ikke ønsker at udskifte den bærende del, vil den optimale løsning være at eftermontere et landing cover, som er en skrid sikker plade med trappenæse. Disse laves efter ordre i ønsket farve og størrelse og med og uden tekst/piktogrammer. På dørk plade vil man kunne montere alene med montagelim. Alternativt kan pladen også boltes fast med vores montageclips-sæt. For evt. lyddæmpning vil en smule montagelim kunne supplere dette. På gitterrist benyttes vores montageclips.

Hvis den bærende del kan – og ønskes – udskiftet, vil det være oplagt at vælge en gitterrist i glasfiber med indbygget skrid sikring. Der er nemlig rigtig mange fordele at hente her.

En glasfiber rist er lige så stærk som en stålrist og vejer omtrent det halve.

Denne type rist fjedrer og giver derfor langt bedre ergonomisk komfort end en stål rist/plade.

Et skrid sikkert stenlag er indlejret i overfladen og gør risten permanent sikret imod at blive glat.

Disse riste kan også leveres med en gul ’næse’ med skrid sikring rundt på 90 grader vinklen.

Nye reposer (lukket eller åben overflade)

Skal reposet bygges fra nyt anbefaler vi at lave det i fiberrist med ben. Det er væsentligt billigere end den gængse stål udgave, vejer meget mindre og er permanent skrid sikker. Vi laver dem efter mål og både med lukket og åben overflade og i højder op til 800mm.

Mellem repos eller trappe repos

På et mellemstykke mellem to trapper vil et landingcover, som er et fladt glasfiber profil med indlejrede silica sten og en ’næse’ ved nedadgående retning, være en rigtig god sikring. Alternativt kan en plade uden næse være brugbar. Monteres med montageclips eller limfuge alt efter underlag.

Skridsikre reposer forhindrer ulykker

Som nævnt ovenfor er der flere metoder til at sikre forskellige reposer afhængigt af de materialer de er lavet af. Både, riste, flade reposer eller trappe landinger kan skridsikres med vores skridsikre profiler.

Uanset af hvilken størrelse, farve eller form du har brug for, kan vi hjælpe dig. Så gør dine reposer ergonomiske, sikre at arbejde på og undgå fald på arbejdspladsen.

Læs om sikkerhedsområdet Reposer.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu