• Skridsikring af skibsdæk

  • Skridsikring af skibsdæk

Hvorfor skal skibs dæk sikres?

Livet på søen gør at skibe konstant er udsat for hårde vejrforhold og forskellige væsker som vand, olie, fedt osv. Disse er alle væsker, der gør dæk glatte og derfor farlige at arbejde, gå eller stå på.

For både at reducere omkostninger og mængden af ulykker, anbefaler vi at montere skridsikre glasfiber plader på de områder, hvor man tidligere har malet med sand. Det er både langt mere holdbart (og dermed også billigere), meget mere synligt og væsentligt mere sikkert.

Stål eller dørk plade

Ved montage på metal flade anbefaler vi at benytte en god lim fuge med en stribe rundt i kanten 5 cm fra kant suppleret med et diagonalt kryds.

Træ dæk

Ved montage på træ dørk monteres profilerne med undersænkede skruer med 20-30cm afstand.

Gitter riste

Er det ønskede areal båret af gitterrist monteres de skridsikre plader med vores monteringsclips-sæt, der trækker profilet fast nedefra med en syrefast undersænket bolt.

Undgå ulykker på arbejdspladsen

Glatte overflader er farlige overflader. Derfor er det vigtigt at holde fokus på hvor folk færdes i våde/glatte miljøer. Det er altid billigere at forebygge ulykker og her er synlighed, omtanke og skridsikring de tre hovedelementer i en effektiv sikkerhedskultur.

Læs om sikkerhedsområdet Skibsdæk.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu