• Skridsikring af stiger

  • Skridsikring af stiger

Hvorfor skal jeg sikre mine stiger?

At arbejde, klatre eller opholde sig på stiger stiller store krav til skridsikkerheden på stigetrinnene. For det første fordi man befinder sig i en vis højde. For det andet fordi balance- og kontaktpunktet på stigen er begrænset til et meget lille område på kun en lille del af fodens størrelse og tit kun støttes af en eller to hænder længere oppe. Den friktion der er imellem fodtøj og stigetrin er derfor vital for den samlede sikkerhed i færdslen på stigen.

Hvordan sikrer man stiger?

Som billederne ovenfor indikerer, er størstedelen af stiger lavet af metal eller stål. Disse er lige så nemme at montere skridsikre profiler på som enhver anden overflade.

Den bedste måde at montere profilerne er ved at lime dem fast med en stærk montage fuge. Eksempelvis Sikaflex eller TEC 7 som vi har gode erfaringer med. Det skal være en meget kraftig fugelim, der modstår alle slags vejrforhold.

Undgå glid og fald på og fra stiger

Hvis du ikke har sikret dine stiger endnu, kan du med fordel tjekke vores skridsikre stigetrin profiler ved at klikke på produktnavnet nedenfor. Du kan her læse mere om både afrundede og rektangulære profiler, og de forskellige farver og kvaliteter, de kan bestilles i. Vi anbefaler som standard en gul farve til stige profilerne.

Læs om sikkerhedsområdet Stiger.

Relevante produkter

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu