• Skridsikring af træoverflader

  • Skridsikring af træoverflader
  • Skridsikring af træoverflader

Hvorfor skal jeg sikre træoverflader?

Træ er et blødt, porøst naturmateriale, der ofte benyttes til gulv – både indendørs og udendørs. Men udendørs træoverflader, der udsættes for vind og vejr har stor risiko for at blive meget glatte, specielt i vådt vejr. Det kan tit blive forværret af løvfald og/eller algevækst, der skaber en fedtet hinde som er meget farlig at færdes på.

Der eksisterer ingen holdbare alternativer til at sikre en våd træoverflade, selv om mange har forsøgt sig med både lak, epoxy med sand, hønsetråd og riller i træoverfladen. Sidstnævnte vil vi kraftigt fraråde, da rillerne kun gør algevæksten værre.

Glide- og faldulykker kan være fatale. Heldigvis kan du nemt forhindre dem ved at sikre dine træoverflader. Se hvor simpelt det er nedenfor.

Træ terrasser og verandaer

Vi har god erfaring med skrue vores profiler på hver enkelt træ planke 1-2cm smallere end plankens bredde. Så har man en sikker gangvej, der holder længere end træet det monteres på.

Hvis brædderne er smalle (op til 8cm brede) vil det kunne forsvares kun at montere skrid sikring på hvert andet bræt, for stadig at holde afstanden mellem de skridsikre profiler under 20cm.

Profilerne kan laves i ønsket RAL farve så de tilpasses træ og omgivelser.

Undgå fald med skridsikre covers

Som forklaret ovenfor findes der en permanent måde at skridsikre træoverflader, samtidig med at man kan bevare det æstetiske helhedsindtryk. Monter vores skridsikre profiler i den ønskede gangbredde på hvert enkelt bræt og du har sikret din træoverflade i rigtig mange år. Når træet skiftes kan du oven i købet genbruge profilerne. Vælg den sikre løsning og sørg for, at der ikke sker nogen glide- og faldulykker på din træoverflade.

Læs om sikkerhedsområdet Træoverflader.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu