• Skridsikring af trapper

  • Skridsikring af trapper
  • Skridsikring af trapper

Hvorfor skal jeg sikre mine trapper?

Trapper – våde eller ej – er en af hoved årsagerne til faldulykker på arbejdspladsen. Trapper bør derfor være blandt virksomhedernes vigtigste fokuspunkter, når der tænkes sikkerhed på arbejdspladsen.

Mange tror fejlagtigt at det er nok at skridsikre oven på trinet, men faktum er, at det største slid på et trappetrin er på den udvendige 90 graders vinkel på trinet. Det er her man glider. Derfor skal en skridsikring føres rundt om ’næsen’ på trinet – der skal være friktion hvor den er vigtigst.

Sørg for at sikre dine trapper før ulykken sker – både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Reals trinsikringer er den optimale og langtidsholdbare løsning.

Beton trapper og stål trapper (dørkplade)

På trapper med hård massiv overflade som stå og beton, vil vi anbefale en trin sikring med næse, der monteres med skruer samt eventuelt en lim fuge, der vil fungere både som ekstra binding og som lyddæmpende membran.

Stål/alu trapper i rist eller perforeret plade

Disse trapper sikres også bedst med en trinsikring med næse. Her vil den anbefalede montering være med vores monterings sæt i syrefast stål bestående af bolt, møtrik, og clips, der spænder profilet fast til risten.

Træ trapper

Udvendige træ trapper er ekstra udsat for alger og andre former for organiske aflejringer, der gør overfladen fedtet og meget glat i vådt vejr. Derfor har vi god erfaring med at skrue trin sikring direkte ned i træet.

Trapper med klinker

En glat klinke trappe kan gøres skridsikker ved at benytte vores trin sikring. Her vil monteringsmetoden afhænge af størrelsen på klinken. Hvis man ikke ønsker at bore i klinken, kan en fuge lim være den rigtige løsning.

Indvendige trapper i bolig/kontor med vinyl/ linoleum overflade

For at sikre en indendørs trappe med moderat trafik kan en skridsikker tape, monteret på tværs af trinets næse være en god og billig metode.

Alternativt vil en trin sikring med næse kunne være løsningen ved sværere belastninger, hvor der benyttes udendørs- eller sikkerheds fodtøj. Denne bør skrues fast.

Vi er eksperter i at forebygge ulykker på trapper

Real Safety har en bred vifte af produkter til skridsikring af enhver overflade også trapper. Vores glasfiber profiler er designet til alle trapper, uanset materiale, størrelse eller form. Vi har standardstørrelser, der passer til de fleste trin, men vi tilskærer også gerne efter mål.

Vores skridsikre profiler fås i forskellige størrelser og farver og kan bestilles med tekst og/eller piktogrammer. Vi opfylder gerne specialønsker.

Vi er eksperterne i skridsikring. Det eneste du skal gøre er at tage beslutningen om at sikre dine trapper – en gang for alle.

Læs om sikkerhedsområdet Trapper.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu