• Information

    Real Safety har til hovedformål at sikre imod snuble- og faldulykker.

Skridsikkerhed offshore

Vi har siden 2005 leveret både rådgivning og løsninger primært til platforme, rigge og skibe i Nordsøen, og på baggrund af de nyeste tal fra Energistyrelsen omkring arbejdsulykker, har vi stadig en eksistensberettigelse her, da snuble- og faldulykker over de seneste 6 år stadig er den hyppigst forekommende arbejdsulykke (37%).

Alene i 2013 udgjorde snuble- og faldulykker således 56% af alle anmeldte arbejdsulykker på Nordsøen.

Dette på trods af den meget stærke fokus der gennem mange år har været på sikkerhed i Offshore branchen i Danmark.

Vi tror på at et øget fokus på netop snuble- og faldulykker vil kunne få denne – uden sammenligning – største ulykkes faktor til at falde betragteligt.

Skridsikkerhed onshore

Real Safety har gennem årene, i tæt samarbejde med operatørerne på Nordsøen, derfor udviklet både ekspertise og produkter til at imødegå både teoretiske og praktiske risiko situationer, med det formål at minimere antallet af glide- og faldulykker.

Denne ekspertise kommer i disse år også både industri og det offentlige rum til gode, da vi har oplevet en stærkt voksende interesse på land fra både fødevareindustrien og metalindustrien, hvor udfordringerne til skrid sikring også er store.

Ligeledes kommer arkitekter og kommuner i stigende grad til os for at sikre at også folk i det offentlige rum kan færdes sikkert. Vi har i denne sammenhæng uforvarende skabt en ny stærk relation, der kommer alle til gode i god overensstemmelse med vores overordnede formål.

Lad os sammen fokusere på at undgå glide- og faldulykker.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu