Tyra West – Mærsk Olie og Gas

Real’s profiler giver os mulighed for at opgradere sikkerheden uden at skulle erstatte eksisterende trin. Vi benytter også muligheden for at få indstøbt tekst i profilerne, og har eksempelvis brugt ”USE HANDRAIL” tekst på nederste og øverste trin på alle vores trappeløb på Tyra West, hvor Real’s profiler er monteret.
Carlos Castillo, Deckassistant på Tyra West

Benteler Aluminium, Tønder

Både trapper, arbejdsområder og gangarealer er blevet sikret med 3 mm glasfiber profiler med indlejrede siliciumsten.

Vi er super glade og godt tilfredse med løsningerne, som skridsikrer de olierede arbejdsområder ved vore maskiner og robotter. Medarbejderne kan nu stå fast!”

Helle Sønnichsen, Arbejdsmiljøleder hos Benteler Aluminium Systems A/S

AarhusKarlshamn

På det første og sidste trin ved en trappe har vi valgt teksten: ”BENYT GELÆNDER”. I vores valg af løsning har det endvidere været vigtigt for os at montagen ikke skulle forstyrre produktionen”
”Vi har monteret skridsikre profiler fra Real på flere af vores trapper og på den måde har vi reduceret muligheden for ulykker.
Lars Rise, Production Engineer ved AarhusKarlshamn

Djurs Sommerland

“Vi har prøvet mange forskellige løsninger, men det er kun denne løsning der er holdbar og virker!”
Palle, Vedligehold ved Djurs Sommerland

Billund Lufthavn

“Billund Lufthavn har oplevet skrid- og faldulykker på gangarealerne i broerne til og fra flyene. Løsningen blev Real Safetys skridsikre profiler.

Lufthavnen benyttede sig også af muligheden for at indstøbe faremærker, piktogrammer og tekst information. Således mødes passagererne nu af et skridsikkert trin på trapperne med teksten: “USE HANDRAIL”.

Arla Foods, Holstebro

”Vi startede med at montere systemet på et par platforme i Blendpakkeriet, som et testforsøg. Erfaringerne skulle dog hurtigt vise sig så positive, at vi nu har monteret systemet tilsvarende steder i resten af mejeriet. Vi har en klar forventning om, at vi med dette tiltag kan nedbringe antallet af skrid- og faldulykker.”
Bjarne Thyrrestrup, forvalter på Holstebro Mejeri

Privat sommerhus

“Vi oplevede at udendørsarealerne blev meget glatte i fugtigt vejr og alger gjorde træet til den rene glidebane.

Nu har vi monteret Real’s profiler på træbrædderne og på trappetrin, og erfaringerne er meget positive. Nu kan vi både stå fast, bevæge os sikkert og vi kan meget bedre se kanten ved trappetrinnene.”

Olaf Söderblom, sommerhusejer

Vedbæk Skole og SFO

Vi valgte Real’s profiler, da de løser problemet med, at banen og trapperne ind imellem er glatte.

Profilerne er indkøbt i forskellige farver, som passer til vores idé med at lave nogle opgaver rundt på banen.

Det er vigtigt for os, at gøre hvad vi kan for, at banen skal være sikker at bruge både for børn og voksne, og i den forbindelse har de skridsikre profiler hjulpet os.”

Pia Björnsson, Souschef ved Vedbæk Skole og SFO/SFK

Tilfredse siden 2005

Real Safety blev grundlagt i 2005. Siden dengang har vi leveret anti-slip løsninger til utallige tilfredse kunder, og deres antal er vokset sammen med os.

Her har vi udvalgt nogle af vore kunders historier for på denne måde at fortælle dig om de løsninger og den service de har modtaget hos os. Ved at læse om andres erfaringer kan du få et bedre indtryk af, hvordan vi arbejder og de forskellige anti-slip løsninger vi leverer.

Ovennævnte udtalelser kommer fra virksomheder, der har benyttet vores løsninger gennem årene og er blevet faste kunder. Vi er eksperter i sikkerhed og det ved vores kunder.

Hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller bare yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte os på +45 26 11 44 66 eller via realsap@realsap.com. Vi er altid glade for at hjælpe!

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu