• Real Safety

    Historien Bag

Tilbage i 2005 fik Torben Farup ideen at tage fat på sikkerheden i offshore branchen og tog derfor kontakt til Real Marine i Stavanger. De havde nemlig den skandinaviske forhandling af det markedsledende anti-slip system fra amerikanske SafeGuard© og Torben tilbød at tage hånd om det danske marked. Dette samarbejde udviklede sig hurtigt til at Torben i 2005 oprettede Real Sap ApS i Danmark som søsterselskab til Real Marine.

Siden er det gået stille og roligt fremad – og i takt med de mange forskellige opgaver, der blev taget ind, voksede også erfaringen og anerkendelsen i markedet. Derfor voksede opgaverne sig også større og bredte sig snart til også at dække løsninger til skibe og rigge samt senest også en stor andel industri.

Torben Farup
Torben FarupMød resten af teamet her

Nutidens dag

Real Safety får i dag henvendelser fra næsten alle segmenter, da sikkerhed til stadighed bliver et større indsats område – ikke kun i offshore industrien. Institutioner og arkitekter henvender sig også med specielle forespørgsler, der skal være med til at sikre at vi alle kan færdes sikkert i det offentlige rum.

Holdet

Vi beskæftiger i dag 4 fuldtidsmedarbejdere og forventer løbende at udvide medarbejderstaben i takt med vores dynamiske vækst. Hvordan? Både i 2013 og 2014 er vi stolte af at blive udnævnt til Gazelle virksomhed og vi har fortsat meget positive forventninger til et marked og en fremtid hvor skrid sikring er en menneskeret.
Scale Up offshore winner badge banner Linkedin 1536x768px

Vinder i Offshore – 2017

For et par år siden samlede Scale-Up Denmark og Next Step Challenge kræfterne for at finde højt kompetente offshore- og energifokuserede virksomheder fra hele verden og hjælpe dem med at booste internationalt. I 2017 blev ca. 300 offshore virksomheder over hele verden screenet og blev i sidste ende skåret ind til 10 finalister. De følgende 5 måneders lange finale program blev et intenst innovations- og udviklings boost, der kulminerede i en betydelig branche finale i juni hvor de 10 finalister leverede deres endelige pitch. grand finale begivenhed i oktober.

Real Safety brugte første halvdel af 2017 som finalist i dette intensive forløb og endte med at stå som vinder af Next Step Challenge 2017 i Offshore. En masse hårdt arbejde gik forud, men det var det hele værd. Ikke kun på grund af titlen men også på grund af de mange værktøjer vi havde fået med og den store forvandling processen også havde tilført virksomheden. Den 10. oktober dyster Real Safety mod de andre branchevindere om at blive året Scale Up Winner 2017.

Real Safety Etik & Værdier

Det vigtigt for os at handle proaktivt og gennemføre vores aktiviteter som en samfundsansvarlig virksomhed. Real Safety støtter principperne fra Global Compact, der er et internationalt initiativ startet af FN, som har til formål at fremme virksomheders samfundsmæssige ansvar. Vi forpligter os til at følge dette initiativs grundlæggende principper inden for områderne menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption. Vi forventer samtidig, at vores leverandører også handler i overensstemmelse med disse grundlæggende principper. For flere informationer, læs her.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu