• Løsninger

  Vores udvalg af antiskrid-løsninger er både bredt og mangfoldigt.

 • Løsninger

  Vores udvalg af antiskrid-løsninger er både bredt og mangfoldigt.

 • Løsninger

  Vores udvalg af antiskrid-løsninger er både bredt og mangfoldigt.

 • Løsninger

  Vores udvalg af antiskrid-løsninger er både bredt og mangfoldigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af antiskrid produkter

Vores udvalg af antiskrid-løsninger er både bredt og mangfoldigt. Vi tilbyder antiskrid-løsninger til blandt andet stigesikring, kabelbroer og meget andet. Alle vores produkter er af yderst høj kvalitet, og de er samtidigt yderst lette at montere. Vi leverer komplette antiskrid-løsninger med yderst slidstærke produkter.

Vi har mulighed for at levere vores produkter i mange forskellige former, så disse let kan monteres på elementet/elementerne, der skal skridsikres. Dette betyder altså, at vi kan levere antiskrid-løsninger til ethvert underlag, uanset underlagets form og størrelse.

Uanset hvilket materiale du ønsker skridsikret, garanterer vi at vi kan levere den perfekte skridsikrings løsning. Vi er meget fleksible så skulle du, mod forventning, lede forgæves efter et specifikt antiskrid-produkt enten her eller i vores shop, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 26 11 44 66, for så finder vi uden tvivl en løsning der passer.

Fordelene ved vores antiskrid løsninger

Vores antiskrid løsninger har den åbenlyse fordel, at disse forhindrer snuble- og faldulykker på arbejdspladsen og i privat øjemed. For os er det yderst vigtigt, at man kan færdes trygt og sikkert, uanset om man befinder sig på sin arbejdsplads eller i sit hjem. Derfor stræber vi også efter at udvikle de bedste og mest effektive antiskrid løsninger på markedet.

Stort set alle materialetyper kan skridsikres, så der er ingen undskyldning for ikke at skridsikre et underlag, der potentielt kan forårsage faldulykker. Vi tilbyder antiskrid løsninger, der uden problemer kan skridsikre beton, træ, rister, stiger, trapper og mange andre overflader.

Ud over at vi tilbyder mange permanente antiskrid løsninger, sælger vi også en lang række sikkerheds tilbehør og midlertidige løsninger. Det være sig skridsikker markeringstape, floor stickers / selvklæbende gulvmarkører eller skridsikre måtter – de er hurtig og nem at bruge. Du kan, som du måske fornemmer, finde alt der har forbindelse med skridsikring hos os.

Hvad bør skridsikres med antiskrid?

Som udgangspunkt anbefaler vi, at man skridsikrer ethvert underlag på arbejdspladsen, hvis underlaget involverer den mindste risiko for faldulykker. Men der er naturligvis nogle underlag, der er mere udsatte end andre. Glatte underlag bør naturligvis altid skridsikres yderst grundigt. Eksempler på glatte underlag kan være skibsdæk, trapper, dørkplader, træterrasser og andre træoverflader og udendørsunderlag, der bliver glatte – enten når det regner eller når tidens tand og vejrliget har efterladt en overflade, der er risikabel at færdes på.

Vi tilbyder både antiskrid løsninger til virksomheder og til private. Det er åbenlyst, hvorfor virksomhederne bør investere i vores løsninger. Ingen virksomheder er nemlig interesserede i at der sker faldulykker. Først og fremmest ønsker ingen at deres medarbejdere kommer til skade af personlige årsager. Det er ikke rart at være ansvarlig for en ulykke, der kunne have været forhindret. Derudover ønsker ingen virksomheder den negative PR, der vil komme i kølvandet på en faldulykke, som kunne have været undgået. Derfor bør enhver virksomhed skridsikre alle udsatte overflader.

Private bør dog også overveje at investere i antiskrid løsninger, da en ordentlig skridsikring kan forhindre og forebygge at vi kommer til skade derhjemme.

Vi er eksperter i antiskrid produkter

Vi sætter en ære i at sikre arbejdsmiljøer og at holde folk oprejst på enhver overflade.

Når vi udvikler produkter har vi fokus på rigtig mange forhold. Først og fremmest har vi naturligvis stort fokus på materialerne vi benytter. Det er vigtigt for os, at vores produkter både bidrager til at sikre de områder, hvor de monteres, samt at vores produkter er med til at øge den visuelle sikkerhed.

Vi har ydermere stort fokus på farver, tekster og piktogrammer. En yderligere skridsikrings dimension vedrører nemlig oplysning via tekst og figurer, og her det er vigtigt, at det kommunikeres tydeligt og klart, hvis der er risiko for at glide/falde.

Du kan se en overskuelig oversigt over vores antiskrid-løsninger på denne side, både i toppen og i bunden. Hvis du klikker på de enkelte produkter, vil du kunne læse nærmere om disse.

Vi er en fleksibel producent, hvilket dokumenteres på siden Cases, hvor du kan se eksempler på, hvordan vi skræddersyr færdige løsninger til individuelle behov.

Vi bruger modstandsdygtige materialer

Vi producerer et hav af forskellige produkter, og der er naturligvis forskel på, hvilke materialer der benyttes i forbindelse med produktionen af de forskellige produkter. Ens for stort set alle vores produkter er dog, at materialerne, der benyttes til produktionen, er modstandsdygtige og yderst holdbare. Dette er nødvendigt, da vores produkter ofte monteres på meget befærdede områder, hvorfor disse naturligvis skal være utroligt slidstærke.

Vi kan naturligvis altid vejlede dig i forhold til, hvilken løsning du præcist har brug for. Ligeledes kan vi guide dig i forhold til, hvordan vores antiskrid-løsning bedst muligt implementeres.

Nogen spørgsmål?

Vi er ikke flove over at indrømme, at vi er nørder inden for vores område, for det vidner jo blot om, at vi brænder for vores arbejde. Vores status som nørder gør også at vi kan besvare stort set ethvert spørgsmål om antiskrid-løsninger.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål af den ene eller anden art om noget inden for vores fagområde. Der sidder søde og rare mennesker klar til at hjælpe dig, hvis du ringer på +45 26 11 44 66. Du kan også sende os en mail realsap@realsap.com.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu