• Sikkerhedsbumpers

    Sikkerhedsbumpers

  • Sikkerhedsbumpers
  • Sikkerhedsbumpers
  • Sikkerhedsbumpers
  • Sikkerhedsbumpers
  • Sikkerhedsbumpers

Vi kan levere bumpere, der beskytter hovedet

Vores sikkerhedsbumpers sikrer effektiv hovedbeskyttelse, da disse bumpers både advarer ved høj synlighed og samtidig beskytter hovedet mod skader ved at absorbere eventuelle sammenstød.

Sikkerhedsbumpers er perfekte til hjørne- og kantbeskyttelse

Vores sikkerhedsbumpers er perfekte til hjørne- og kantbeskyttelse, og der er rigtig mange gode grunde til at afsikre farlige kanter og hjørner. Det gør altid ekstremt ondt at banke et eller andet mod en hård og skarp kant, og hvis man er rigtig uheldig kan et sådant sammenstød få fatale konsekvenser. Hvis kanten er rigtig skarp, kan den sagtens lave et skadeligt snit i huden.

Derfor bør man bruge sikkerhedsbumpers alle steder, hvor der er skarpe og hårde kanter. Vi tilbyder en række forskellige sikkerhedsbumper-løsninger. Vi tilbyder blandt andet meget ekspressive sikkerhedsbumpers, der fanger øjets opmærksomhed, og som derved gør tydeligt opmærksom på potentiel fare. Vi har dog også sikkerhedsbumpers i mere afdæmpede farver.

Vi leverer sikkerhedsbumper-løsninger til både private og erhverv. Virksomheder, der har lagerbygninger, har ofte stor glæde af vores sikkerhedsbumpers, da, der tradtionelt set, ofte er en masse skarpe og hårde kanter rundt omkring i lagerbygninger.

Der kan være meget fornuft forbundet med afsikre farlige kanter og højne sikkerheden i en lagerbygning. Et lager fyldt med skarpe og hårde kanter er på mange måder en ulykke, der venter på at ske, og når en medarbejder kommer til skade på arbejdspladsen, er det meget omkostningstungt.

Det er først og fremmest ikke rart at bevidne en ulykke, der kunne have været undgået. Samtidigt er det ikke rart at måtte undvære medarbejderen efterfølgende, mens han/hun kommer sig over ulykken. Ydermere kan arbejdsulykker medvirke til at skabe et dårligt ry for ens virksomhed.

Real Safety er eksperter i at øge sikkerheden

Vi er specialister i at øge sikkerheden på arbejdspladsen og i hjemmet. Sommetider kan det være svært for folk, der ikke er en del af vores branche, at vurdere, i hvilket omfang, og ikke mindst hvordan, deres hjem eller arbejdsplads bør sikres. 

Vi stiller hjertens gerne vores ekspertise til rådighed og rådgiver både erhvervsfolk og private. Tøv endelig ikke med at ringe til os på
+45 26 11 44 66, hvis du har spørgsmål om sikkerhedsoptimering af dit hjem eller din virksomhed. Du er ligeledes velkommen til at sende os en mail på realsap@realsap.com.

Montering af sikkerhedsbumpers

Vores udvalg af sikkerhedsbumpers er stort og mangfoldigt. De fås i mange forskellige former; vi har, med andre ord, sikkerhedsbumpers til alle overflader, led og kanter. 

Vores sikkerhedsbumpers er yderst lette at montere. Dette skyldes særligt produktets tekstur; der er nemlig tale om et fleksibelt og omformeligt produkt. 

Der findes selvfølgelig nogle overflader, hvorpå vores sikkerhedsbumpers er sværere at montere end andre. Hvis du er i tvivl om, hvordan produktet skal monteres ud fra den grundige vejledning, der følger med, kan du altid få hjælp og rådgivning hos os. Vi vil ydermere lige nævne et par tommelfingerregler herunder angående montering af produktet.

Hvis overfladen er fedtfri og ren, kan du sædvanligvis montere vores sikkerhedsbumpers uden problemer. Skal de monteres på beton, anbefaler vi, at du bruger en specialim.

Spørgsmål?

Hele teamet hos Real Safety har bred viden om sikkerhedsoptimering. Skulle du have nogen spørgsmål angående sikkerhedsbumpers, stiller vi hellere end gerne vores ekspertise og viden til rådighed. 

Vi kan træffes både via telefon og over mail.

Ring på +45 26 11 44 66, eller send en mail til realsap@realsap.com.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu