• Drill Floor Mats

    Drill Floor Mats

  • Drill Floor Mats
  • Drill Floor Mats
  • Drill Floor Mats

REAL Drill Floor Mat – Det sikre valg 

REAL Drill Floor Mats er ekstremt modstandsdygtige og garanterer perfekt skridsikring. De er designet til at borevæsker drænes væk fra arbejdsområdet, så friktion og skridsikkerhed optimeres. 

Rig floor områderne som: Rotary TableSetback pipe rack, Monkey Board, gangbroer og workshops kan alle beskyttes. Vores måtter produceres i forskellige tykkelser fra ¾” til 1 ½”. Alle med anti skrid overflade og integreret dræning for en skridsikker overflade. Det er de mest holdbare Drill floor måtter på markedet – de kan modstå de ekstreme belastninger i mange år. 

Ekstrem Holdbar Materiale

Måtterne er produceret af højkvalitets polyurethan-elastomer. En gummitype der modstår de fleste kemikalier og er holdbar over for de store påvirkninger fra tung belastning og udstyr. De er formuleret med brandhæmmende og UV og skridsikring er indlejret i overfladen.

Måtten har en ekstrem stærk overflade der giver maksimal friktion, hvilket sikrer en solid skridsikring. Desuden er måtten designet med drænkanaler, der leder mudder og andre borevæsker væk, hvilket hjælper med at holde overfladen ren og ryddelig.

REAL Rig Floor Mats er meget mere behagelig ergonomisk og på samme tid meget skridsikker.

Måtten produceres efter kunde specifikationer fra ordre til ordre.

Rengøring af drill floor-måtten

Måtten er designet på en måde, der forhindrer unødvendig snavsopbygning, og drænkanaler fører væsker til afløb. Måtten er meget let at rengøre. Det er designet på en måde der gør det nemt at nå alle overflader. Det kan let rengøres med højt tryk eller damp uden at beskadige måtten.  

Yderligere information i vores brochure og datablad.

Ekstrem solid og modstandsdygtig antiskrid-måtte

Måtten er flere centimeter tyk, og er både hård og standhaftig. Overfladen er ru, hvilket bidrager til en perfekt skridsikring. Måtten er tilmed behagelig at opholde sig på. Den sikrer komfort for de medarbejdere, der kommer til at opholde sig mange timer på den, hvilket vi anser som værende meget vigtigt. På den måde hjælper den også med at forebygge rygskader og lignende.

Nogen spørgsmål?

Vi elsker vores arbejde, hvilket har den positive konsekvens, at vi slet ikke kan lade være med at opsøge en masse viden om vores felt. Derfor er vi ekstremt vidende omkring antiskrid-løsninger, herunder også drill floor-måtter.

Hvis du måtte have nogen spørgsmål angående vores drill floor-måtter, er du yderst velkommen til at kontakte os over enten telefon eller mail. Du kan fange os på +45 26 11 44 66 og realsap@realsap.com.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu