• Glasfiberriste og Reposer

  Glasfiberriste og Reposer

 • Glasfiberriste og Reposer
 • Glasfiberriste og Reposer
 • Glasfiberriste og Reposer
 • Glasfiberriste og Reposer

Skridsikring med fiberriste

For en sikkerheds skyld. Fiberriste er lige så stærke som traditionelle stålriste og fås nu med en effektiv skridsikker overflade, der giver dig en rigtig god grund til at overveje at udskifte dine stålriste med fiberriste. Fiberristenes egenskaber gør dem til et ideelt alternativ til almindelige stålriste.

 • Fiberriste vejer ned til en tredjedel af vægten på en stålrist
 • De kan styrkemæssigt sammenlignes 1:1 med en stålrist i samme højde
 • Fiberriste kan tilskæres på stedet uden efterbehandling af nogen art
 • Skridsikre fiberriste er sikre uanset om de er våde af vand, olie eller lign.
 • Fiberriste er ergonomisk korrekte, da de ‘fjedrer’
 • Fiberriste er kemikalie resistente
 • De er ikke elektrisk ledende
 • Levetiden på en fiberrist er betydeligt længere end på en stålrist (ingen korrosion)

Real Safety tilbyder skridsikre glasfiberriste, arbejdsplatforme og repos.

Som arbejdsplatform eller repos er fiberristen også en optimal løsning, da den både er skridsikker og samtidig fjedrer. Dette gør, at den er ekstremt komfortabel at arbejde og opholde sig på. Fiberristen er meget fleksibel og kan uden besvær tilpasses omgivelserne. Vi leverer fiberriste enten i hele plader eller udskåret efter mål.

Den skridsikre overflade på vores fiberriste er lavet af hærdede stenfragmenter. Disse stenfragmenter er indstøbt i ristens naturligt konkave overflade, og de sørger for optimal friktion i områder, der udsættes for olie, vand, fedt, alger, is, løvfald og så videre. At stenene ligger i en konkav krumning betyder samtidig at skrid sikringen er permanent, selvom overfladen udsættes for hårdt slid. Stenfragmenterne sørger altså for, at vores fiberriste er skridsikre i al slags vejr og i alle typer omgivelser.

Fiberrist som repos/arbejdsplatform

Som arbejds platform eller repos er en fiberrist en optimal løsning af flere årsager. Reposer er ofte steder man træder op for at udføre en opgave af kortere eller længere varighed. Derfor er fiberristens fleksibilitet en stor ergonomisk fordel, samtidig med at den er 100 procent skrid sikker. Ydermere kan fiberristen bestilles med en gul ‘næse’ for at optimere den visuelle sikkerhed. Fiberristen fås både med åben og lukket overflade.

Om produktet

Vores fiberriste har mange fordele. De udmærker sig blandt andet ved, at de er yderst lette, hvilket blandt andet letter monteringen af ristene. Selvom vores fiberriste er yderst lette, betyder det ikke, at de er skrøbelige. Tværtimod. De er yderst modstandsdygtige og holdbare.

Fiberriste kan med fordel monteres flere forskellige steder. De mest oplagte steder at montere fiberriste er på trapper, gangveje, reposer, skibsdæk, broer, produktions linjer, vaskehaller, kemikalie rum, helidecks og andre steder hvor man traditionelt har benyttet galvaniserede stålriste.

Glasfiber har som materiale en række egenskaber, der gør det yderst attraktivt. Det er for eksempel resistent over for mange kemikalier, både syrer og baser. Tilmed er materialet brandhæmmende og selvslukkende. Dette har også gjort at vore fiberriste – som de eneste i verden – er blevet certificeret. Denne skrappe certificering gør dem godkendt til brug på skibe, hvor brandkriterierne er meget hårde. Og sikkerhedsmæssigt bidrager fiber ristene i sig selv, selvfølgelig til at forhindre snuble- og faldulykker, da de er permanent skridsikre.

Undgå snubleulykker med fiberriste

Hvis man har brug for riste, så anbefaler vi fiberriste, da disse kan forhindre snuble- og faldulykker. De fleste af os har vist prøvet at betræde en stålrist eller lignende efter at det har regnet. Selv de stålriste der er lavet med en form for skrid sikring, vil være glatte når de bliver våde – og efter kort tids slid vil disse ‘toppe’ også blive slidt runde og så er vi lige vidt. Risikoen for at glide og falde på en fiberrist er derfor væsentligt mindre end på en stålrist. Også selvom det har regnet!

Hos Real Safety er vi eksperter i skridsikre fiberriste

Der findes ikke mange, der ved mere om skridsikringsprodukter end os. Vores viden om glasfiber er både stor og bred, og bunder i mange års erfaring fra både offshore og marine industrien. Hvis du har brug for vejledning angående fiberriste, er du derfor meget velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon.

Vi træffes både via +45 26 11 44 66 og realsap@realsap.com.

Vi er en fleksibel producent, der gerne imødekommer særlige ønsker og behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os, selvom du måtte have specielle udfordringer. Vi kan uden tvivl hjælpe dig med den løsning du efterspørger.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu