•  Kabelbroer og Ramper

    Kabelbroer og Ramper

  • Kabelbroer og Ramper
  • Kabelbroer og Ramper
  • Kabelbroer og Ramper
  • Kabelbroer og Ramper

Vi kan levere skridsikre kabelbroer og ramper

Hos os kan du finde kabelbroer til både permanent og midlertidig beskyttelse af kabler og rør.

Vores kabelbroer sikrer højt fokus på tværgående ledninger og rør, så fald- og snubleulykker undgås. Ydermere tjener vores kabelbroer til at sikre rør, slanger og ledninger mod at blive mast eller sammentrykket af palleløftere og lignende. Vores kabelbroer er nemlig yderst modstandsdygtige og holdbare.

Tilmed er vores kabelbroer skridsikre på overfladen og fremstillet i stærke sort/gule farver for høj synlighed.

Vi er en yderst fleksibel producent, der producerer mange af vores produkter efter specifikke ønsker fra vores kunder. Dette gælder os for produktionen af vores kabelbroer og ramper. Disse produkter kan forlænges i bredden efter kundens behov, og de fås i adskillige størrelsesvarianter.

Vi har også ekstraudstyr til kabelbroer og ramper

Ud over at du kan finde kabelbroer og ramper hos os, kan vi også levere kabelkroge. Disse kan fås i tre størrelsesvarianter, nemlig 8” 10” og 12”.

Hvis du ønsker andet ekstraudstyr til kabelbroer og/eller ramper, kan vi uden tvivl anskaffe dette, så tøv endelig ikke med at kontakt til os, hvis du føler, at du leder forgæves efter et sikkerhedsoptimeringsprodukt i vores shop. 

Nem montering

Vores kabelbroer og ramper er præfabrikerede og klargjort til montering på alverdens overflader. Du kan uden besvær montere vores kabelbroer og/eller ramper på overflader af enten beton, metal, fiberglas, stål eller træ. Når du køber et produkt hos os, medfølger en grundig guide, hvori det fremgår, hvordan du produktet monteres. Skulle guiden, mod forventning, vise sig at være utilstrækkelig, er du meget velkommen til at søge assistance hos os. Vi træffes på +45 26 11 44 66.

Rengøring af kabelbroer og ramper er problemfrit

Hvis du rengør dine kabelbroer og ramper regelmæssigt, er disse lette at holde fri fra snavs. Hverken kabelbroer eller ramper er besværlige at rengøre. Deres udformning gør, at man let kan komme til alle overflader. Langt de fleste velkendte husholdningsmetoder kan anvendes i forbindelse med rengøring af kabelbroer og ramper, og diverse rengøringsmidler fungerer sædvanligvis fint. 

Hvis der har sat sig noget genstridigt skidt på en kabelbro eller en rampe, kan det være en god idé at bruge en stiv børste for at få bugt det skidtet.

Både kabelbroer og ramper tåler langt de fleste produkter. Vi fraråder dog, at man benytter en moppe i forbindelse med rengøring af produkterne. Ligeledes bør man også afholde sig fra at benytte opløsningsmiddel.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art om kabelbroer og/eller ramper, så besvarer vi hjertens gerne disse. Vi kan træffes både på telefon og over mail.

Vores telefonnummer er +45 26 11 44 66 og vores mail er realsap@realsap.com.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu