• Trinsikring

    Sikkerhedsmåtter

  • Sikkerhedsmåtter
  • Sikkerhedsmåtter

Vi har mange forskellige sikkerhedsmåtter

Vi har både ergonomiske og skridsikre måtter, og så har vi naturligvis også måtter, der er begge dele. Hvilken sikkerhedsmåtte, man har behov for, afhænger af, hvor denne skal placeres, og hvilken effekt man forventer af måtten. 

Vi anbefaler altid, at man investerer i ergonomiske sikkerhedsmåtter, der sikrer høj komfort, til de områder, hvor der arbejdes lang tid af gangen.

Mange af vores sikkerhedsmåtter er ekstremt modstandsdygtige og holdbare, og de kan derfor uden problemer placeres i hårde miljøer, hvor de udsættes for meget slid, uden at de går i stykker. 

Hvor bør man lægge sikkerhedsmåtter?

Vi oplever ganske ofte, at folk er i tvivl om, hvor de bør have sikkerhedsmåtter.

Man bør altid anskaffe sig sikkerhedsmåtter til områder, hvor der arbejdes ekstremt meget, da måtterne ikke blot øger sikkerheden, men også sikrer bedre komfort for de arbejdende. Derudover bør man naturligvis også anskaffe sig sikkerhedsmåtter til områder, hvor der er risiko for at falde, og hvor der ikke er nogen anden oplagt løsning på dette problem end sikkerhedsmåtter. Du kan med fordel tjekke vores andre skridsikringsløsninger, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en anden sikkerhedsoptimeringsløsning er at foretrække frem for en eller flere sikkerhedsmåtte(r).

Hvis vi skal konkretisere og sætte lokationer på, hvilke områder man med fordel kan pryde med en eller flere sikkerhedsmåtter, så kan det være følgende steder: ved maskiner, ved dør- og indgangspartier, ved pakkeborde, ved receptioner og ved gangarealer.

Pas på dine ansatte

Der er mange gode grunde til at sørge for, at sikkerheden er i top i ens virksomhed. Falde- og glideulykker på arbejdspladsen kan nemlig være bekostelige affærer, både økonomisk og mentalt. Hvis der sker en ulykke grundet manglende sikkerhedsforanstaltninger, er det ikke rart at skulle leve med visheden om, at ulykken kunne have været undgået, såfremt man havde brugt flere ressourcer på at sikkerhedsoptimere.

Derfor bør man altid sikkerhedsoptimere sin virksomhed, så ens ansatte føler sig og er trygge. Det er også meget sandsynligt, at ens ansatte vil værdsætte, hvis man yder en stor og aktiv indsats for, at sikkerheden på arbejdspladsen optimeres.

Der er mange måder at sikkerhedsoptimere på. Tag blot et kig på vores hjemmeside, så vil du hurtigt erfare, at vi tilbyder mange forskellige sikkerhedsoptimeringsløsninger.

En af løsninger, vi tilbyder, involverer sikkerhedsmåtter. Disse måtter er skridsikre, hvorfor de har en præventiv effekt på faldulykker. Tilmed bidrager vores sikkerhedsmåtter til øget komfort. Derudover fås de med tekst og/eller piktogrammer, der kan advare mod potentielle farer. 

Undgå snubleulykker på trapper

Vi har mange års brancheerfaring, hvorfor vores kendskab til sikkerhedsoptimering efterhånden er enormt. Vi har erfaring med at sikkerhedsoptimere mange forskellige miljøer, for eksempel har vi førhen leveret sikkerhedsoptimeringsløsninger til offshore-, industri- og marine-miljøer.

Kontakt os

Vil du gerne have vores hjælp til at gøre din arbejdsplads endnu mere sikker, så er du meget velkommen til at kontakte os enten via telefon eller mail.

Vi kan træffes på +45 26 11 44 66. Hvis du ønsker at sende os en mail, skal denne sendes til realsap@realsap.com.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu