• Stigesikring

    Stigesikring

  • Stigesikring
  • Stigesikring
  • Stigesikring
  • Stigesikring

Faldforebyggelse med skridsikre produkter til stiger

Stigetrin-profiler fra Real Safety forebygger glide- og faldulykker og kan monteres direkte på trinene – uanset materiale eller form.

Alle vores stigetrin-profiler er produceret af kvalitetsglasfiber med indlejrede siliciumcarbid-sten, der gør, at trinene er næsten uopslidelige og meget skridsikre.

Der sker desværre alt for mange ulykker med folk, der falder ned fra stiger, og det siger sig selv, at der er ekstra stor fare forbundet med et sådant fald, da dette potentielt kan være flere meter. Vi råder naturligvis alle til at få skridsikret deres stiger. Men vi råder særligt folk, der bruger stiger udendørs, til at skridsikre trinene, da der ikke skal mange regndråber til, før trinene bliver glatte. Ligeledes er stiger i levnedsmiddelindustrien et udsat område da fedt, olie og andre ingredienser her er et kendt sikkerheds issue.

Vores stigetrin-profiler kan heldigvis forebygge at man glider. De er nemlig skridsikre uanset om de kommer i berøring med vand, olie eller andet glat materiale. De forbliver skidsikre.

Forskellige typer af trinprofiler

Vi kan levere både runde, firkantede og diamant trinprofiler. Samtlige trinprofiler kan monteres direkte på de eksisterende stigetrin uden besvær.

Vi producerer trinprofiler i mange forskellige farver. En række af farverne er ekspressive og bidrager visuelt til at minde omgivelserne om, at der er farer forbundet med at opholde sig på eller i nærheden af stigen.

Selvom vores trinprofiler kan variere i udseende, så garanterer vi, at materialerne altid er af samme høje kvalitet. Vores trinprofiler er nemlig altid produceret af kvalitetsglasfiber med indlejrede siliciumcarbid-sten, der bidrager til at skabe en fuldstændig skridsikker overflade.

Skridsikring af alle slags stiger

Vi ved, hvor mange forskellige stigetyper der findes, og derfor er vi også bevidste om, at et mangfoldigt og alsidigt udvalg er nødvendigt inden for stigesikringsløsninger.

Derfor stræber vi naturligvis også efter at have produkter til samtlige stigetyper, og vi har endnu ikke oplevet, at vi har fået en opgave inden for stigesikring, som vi ikke har kunnet løse.

Stiger er ekstremt vigtige at skridsikre

Mange stigetrin er nemlig temmelig glatte, særligt hvis disse trin kommer i berøring med vand, fedt eller andet glat materiale.

Der kan ske alvorlige faldulykker på stiger, da man potentielt falder flere meter, afhængigt af hvilket trin man snubler på. Derfor er det ekstremt vigtigt at skridsikre sine stiger, så risikoen for en alvorlig snuble- eller faldudlykke mindskes markant. Heldigvis, det er hurtig og nem at gøre sådan selv eller ved at bede om vores hjælp.

1. Ren & lim. – 2. Placer. – 3. Tryk.

Læs om vores anbefalede industrielle renere og lim under Tilbehør. Hent produkt datablade fra fanen DATA.

Kender du dem allerede? Køb din fra vores butik.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu