• Tape

    Tape og Gulvmarkører

  • Tape og Gulvmarkører
  • Tape og Gulvmarkører
  • Tape og Gulvmarkører

Skridsikker tape af høj kvalitet

Vores tape fås i flere farver, og den er både slidstærk og skridsikker. Vores tape kan både fås i én farve, men den er også mulig at få i to farver.

Vi sælger rigtig mange ruller skridsikringstape i farvekombinationen gul og sort, da denne farvekombination fanger omgivelsernes opmærksomhed og minder dem om, at de skal være forsigtige.

Hvor bruges skridsikker tape?

Det er let at montere vores skridsikringstape på mange forskellige overflader. Det er derfor muligt at bruge tapen flere forskellige steder. Lad os gennemgå en række af de typiske lokationer, der typisk har gavn af at blive sikret via skridsikringstape.

Ofte er skridsikringstape en ideel løsning til at sikre trapper, gulve og gangområder samt til at markere gang- og kørearealer.

Skridsikre gulvmarkører af høj kvalitet

Vi har mange forskellige gulvmarkører, der kan bidrage til at gøre omgivelserne opmærksomme på potentielle farer. Alle vores gulvmarkører er naturligvis tilmed skridsikre, og de fås i forskellige farver og størrelser.

Gulvmarkører er et perfekt supplement til sikkerhedstavler og lignende. Man kan nemlig ikke være sikker på, at ens medarbejdere kigger på, hvad der hænger på væggene, men hvis man gentager advarslerne på gulvet, er der naturligvis større chance for, at medarbejderne bliver opmærksomme på disse, og at ulykker forhindres.

Vores udvalg af gulvmarkører er stort og mangfoldigt, og vi producerer gerne distinkte gulvmarkører, der imødekommer vores kunders præcise ønsker.

Nogle af vores mest populære gulvmarkører er gule trekantede piktogrammer, der kommunikerer, at der færdes trucks i nærområdet.

Hørt om Aqua-Safe serien?

Vi tilbyder et stærkt og komplet sortiment med eller uden skridsikring til såvel industrielle som offentlige arealer. Til uregelmæssige overflader tilbyder vi en “formbar” tape som bedre kan følge underlaget.

Aqua-Safe serien er ideel til at skabe sikkerhed i bade, på både og andre områder med “bare fødder”.

Benyt dig af vores ekspertise inden for anti-slip løsninger.
Sammen med dig skræddersyer vi løsningerne, der passer til din virksomheds behov.

Brug for hjælp eller rådgivning?

Hele teamet hos Real Safety har bred viden om sikkerhedsoptimering, herunder også om skridsikker tape og gulvmarkører.

Vi kan derfor besvare de fleste spørgsmål inden for dette område. Skulle du have nogen spørgsmål angående skridsikringstape og/eller gulvmarkører, stiller vi hellere end gerne vores ekspertise og viden til rådighed. 

Spørgsmål?

Vi kan træffes både via telefon og over mail.

Ring på +45 26 11 44 66, eller send en mail til realsap@realsap.com.

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu