• Trinsikring

    Trinsikring

  • Trinsikring
  • Trinsikring
  • Trinsikring
  • Trinsikring

Skridsikring af trapper

Vi har siden 2005 leveret trinsikrings løsninger, der givetvis har forhindret et utal af fald- og snubleulykker. Mange af vores løsninger har vi leveret til offshore industrien, til metal-, fødevare- og procesindustrien og skibsfarten, men vi har også leveret effektive trinsikrings løsninger til private og det offentlige.

Holdbare skridsikre produkter

Vores trinsikrings produkter er designet og produceret, så de passer til eksisterende trappetrin. Produkterne er lavet af kvalitets glasfiber, hvori siliciumsten er blevet indstøbt. Siliciumstenene sikrer maksimal friktion og uovertruffen levetid for produkterne.

Vi producerer trinsikrings produkter i mange forskellige farver og størrelser, og vi er meget fleksible, hvad angår produktionen. Har du nogle særlige ønsker, kan vi sikkert imødekomme disse, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, selvom du søger en lidt atypisk trinsikrings løsning.

Vil du have tekst på dine trapper?

Vi har mulighed for at producere trinsikrings produkter, hvorpå der er tekst eller piktogrammer. Dette giver dig muligheden for på een gang at skridsikre trappen og samtidig øge opmærksomheden mod den potentielle fare, der er for at snuble på trappen. Mange bruger teksten: Benyt Gelænder hvilket er en god måde at nedsætte risikoen for alvorlige ulykker. Vil du gerne have noget andet? Se mulighederne af vores Nudging, logo, piktogram osv. tillæg.

Undgå snubleulykker på trapper

Uanset om du er virksomhedsejer eller privat person, så er vi sikre på at du vil gøre hvad du kan, for at forhindre at nogen kommer ud for en faldulykke.

En meget stor andel faldulykker sker på trapper, og derfor er det en rigtig god idé at skridsikre trapper, både på arbejdspladsen og i hjemmet.

Vi har trinsikrings profiler til alle typer trapper, så vi kan uden tvivl hjælpe dig med at forhindre, at der sker faldulykker på trapperne i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til trinsikring, så besvarer vi hjertens gerne disse. Vi kan træffes både på telefon og over mail.

Vores telefonnummer er +45 26 11 44 66, og vores mail er realsap@realsap.com

Har du brug for hjælp?
Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu