Skræddersyet sikkerhed

Real Safetys add-on-profiler til trapper er en god måde at opgradere sikkerheden på trapper. Siden 2005 har offshore-, industri- og marine sektoren reduceret deres LTI*-rater betragteligt ved hjælp af anti-slip trinsikring fra Real Safety. (*Lost Time Incident)

Sikker adfærd fremmes ved høj synlighed og/eller tekst og piktogrammer indlejret i den skridsikre gulvbelægning.

Løsninger skræddersyet til dine behov

Profilerne er designet og fremstillet til præcis at passe på eksisterende trin og er fremstillet af højkvalitets glasfiber indlejret med skarpe og slidstærke siliciumcarbid sten, der sikrer maksimal skridsikkerhed og lang levetid.

Vi er meget glade for at kunne tilbyde skræddersyede løsninger tilpasset vore kunders behov. Vi kan skære profiler til enhver størrelse og form for at få dem til at passe selv i de snævreste pletter. Hvad mere er, kan farverne blive matchet til overfladen eller formålet. Desuden kan profilerne tilpasses yderligere ved at integrere din virksomheds logo, dine specifikke anvisninger eller piktogrammer.

Vi er eksperter i skridsikkerheden, så er du velkommen til at kontakte os for at få hjælp, for at få råd eller med specielle ønsker.

Lær mere om vores step covers.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu