Stærke fiberriste

Hvad er GRP?

Glasfiber er kort fortalt glasforstærket plastik. Det er et specielt sammensat materiale, også kendt som fiberforstærket polymer (FRP). Det bindemiddel, der bruges til at kombinere disse to fysisk forskellige råmaterialer kaldes resin. Der findes forskellige typer resin med hver deres egenskaber. Dette afgør sammen med mængden af glasfibre kvaliteten på slut produktet. Der kan derfor tales om billige typer med et lavt indhold af glasfibre og en billig resin hvilket kendetegner en del af disse produkter fra Østen. Den høje kvalitet består af en højere glasprocent og en stærk resin hvilket kendetegner de bedre produkter fra EU.

Stærkere, lettere, sikrere

Fiber riste er lige så stærke som stål riste og kan derfor udskiftes 1:1. Glasfiber riste fra Real Safety har desuden den fordel at de permanent vil holde dig på sporet uden at blive glat. Den skridsikre overflade er lavet af hårde stenfragmenter indlejret i overfladen af gitteret. Dette garanterer et optimalt fodfæste i områder udsat for olie, vand, fedt, is, osv. Desuden er vægten på en fiberrist helt ned til kun en tredjedel af en konventionel gitterrist. Desuden kan en fiberrist tilskæres ved montage uden at skulle efter behandles/coates.

De ovennævnte fremragende egenskaber gør fiberristerne til det ideelle alternativ til almindelige stålriste. Der er intet lettere eller mere sikkert end Real Safety’s EU-fremstillede GRP riste.

Læs mere om vores GRP-løsning.

Få en GRATIS prøvepakke!

Vil du være sikker på, at du bestiller den rette løsning til din udfordring, eller har du en kunde du skal introducere for vores løsninger, så udfyld formularen nedenfor og få en gratis kasse med prøver – helt uforpligtende.

*Tilbuddet gælder indenfor Europa. Udenfor Europa betales forsendelsen af kunden.


Disse oplysninger bliver KUN brugt til at kontakte dig vedr. prøvekassen du bestiller.

Scroll Up
Din Kurv
×
Ring op
Shop
Kontakt
Menu